Afectiuni antioxidante

3 leacuri cu aloe pentru o sănătate de fier!

Written by EnJ2Pf9lBp

Știm deja că aloe vera este un puternic detoxifiant ce previne infecțiile și răspândirea celulelor bolnave.

Vă împărtășim 3 leacuri cu aloe ce vă vor ajuta să vă mențineți sănătatea:

Suc proaspăt de aloe.

Se taie două frunze de aloe, de la care se strange tot sucul care se scruge. Se păstrează într-o sticlă închisă ermetic și se bea câte o lingură înaintea fiecărei mese principale. Tratamentul poate dura între 7 și 30 zile și se recomandă în următoarele afecțiuni: astm bronșic, anemie, artrite, artroze, afecțiuni ale prostatei, combaterea efectelor secundare ale chimioterapiei și radioterapiei, pancreatită croică.

Tinctură din aloe

Se ia o frunză cu o maturitate de minimum 4 ani și se taie în bucățele mărunte. Timp de 2 săptămâni se lasă la macerat în 200 ml de alcool, după care se strecoară preparatul și se pune în sticluțe mici. Se administrează de 3 ori pe zi, câte o linguriță de tinctură diluată într-un pahar cu apă. Se recomandă în tratarea: sclerozei multiple, enterocolite, cefalee, crampe musculare, constipației cronice.

Cataplasme

Gelul se obține prin mixarea unei frunze timp de două minute și se folosește doar proaspăt preparat. Se înmoaie o bucățică de tifon steril în gel cicatrizant și ajută la vindecarea rapidă a oricărui tip de plagă. Poate fi folosit și pentru psoriazis, zona zoster, foliculite, erupții cutanate.

Vă dorim multă sănătate!

Informațiile din acest articol nu înlocuiesc sfaturile unui medic specialist. Vă recomandăm, înainte de a încerca orice tratament, să consultați medicul și să urmați indicațiile acestuia.

Este important ca înainte de a începe un tratament naturist să faceți un test de alergie la tipurile de produse.

About the author

EnJ2Pf9lBp

Leave a Comment