Afectiuni tumorale

Știai că năsturelul împiedică evoluțiile tumorale? Vezi mai multe beneficii în articol

Written by EnJ2Pf9lBp

Năsturelul are proprietăți antiscorbutice, remineralizante, hiperparatiroidice și depurative deosebite, tratând numeroase afecțiuni.

Ca adjuvant sub formă de salată, năsturelul se administrează în caz de edem, bronșită, staze limfatice, diabet. anorexie, spasmofilie și litiază renală.

Folosirea năsturelului în tratamentele homeopatice are o vechime nebănuită. Cu mii de ani în urmă, Hipocrate, îl folosea la tratarea mai multor boli ale vremii.

Năsturelul conține peste 15 vitamine și minerale, aducând organismului un aport de fier mai mare decât spanacul și unul de calciu egal cu cel din laptele de vacă. Prezența fenitil-izotiocianatelor în năsturel inhibă formațiunile tumorale.

Iar vitamina K duce la întărirea oaselor și la limitarea deteriorării neuronale.

Astfel, banalul năsturel poate avea o contribuție benefică în tratarea bolnavilor diagnosticați cu Alzheimer.

Pentru a benefiacia de toate substanțele active ale năsturelului acesta trebuie consumat proaspăt! Prin uscare năsturelul își pierde toate substanțele active.

Năsturelul se consumă în salate sau suc prospăt!

Informațiile din acest articol nu înlocuiesc sfaturile unui medic specialist. Vă recomandăm, înainte de a încerca orice tratament, să consultați medicul și să urmați indicațiile acestuia.

Este important ca înainte de a începe un tratament naturist să faceți un test de alergie la tipurile de produse.

About the author

EnJ2Pf9lBp

Leave a Comment