Afectiuni tumorale

Aloe Vera omoară celulele canceroase

Written by EnJ2Pf9lBp

Planta aloe vera este cunoscută pentru multitudinea afecțiunilor pe care le tratează. Fiind un puternic detoxifiant, previne infecțiile și răspândirea celulelor bolnave.

Pentru numeroasele ei efecte tămăduitoare, aloe vera, nu ar trebui să lipsească din casa noastră. Recomandăm să vă plantați în ghiveci această plantă miraculoasă.

În momentul în care sunteți diagnosticat cu cancer cel mai bun lucru ce îl puteți face este tratamentul cu aloe vera. Este important ca aloe vera să fie folosită mai ales pentru pacienții care nu au rezultate în urma chimioterapiei pentru că aloe vera acționează asemenea unui agent calmant.

Tratamentul cu frunze de aloe previne cancerul prin sugrumarea celulelor care provoacă tumora.

Vă recomandăm o rețetă cu aloe ale cărei rezultate au fost recunoscute:

Se iau 1, 5 kg frunze mari de aloe vera ( este important ca planta să aibă peste 4 ani) și se mixează într-un blender. Apoi se toarnă conținutul într-un borcan de sticlă de 5 litri, se adaugă două kilograme de miere și 1,5 litri de vin roșu de țară. Se amestecă bine toate incredientele și se țin la întuneric timp de 5 zile.

Tratamentul se face așa: se ia o linguriță de 3 ori/zi înainte cu 2 ore de fiecare masă timp de 7 zile. În următoarele 3 săptămâni se ia câte o lingură de 3 ori/zi cu o oră înaintea meselor.

Cura durează 4 săptămâni și se poate repeta din trei în trei luni.

Multă sănătate!

Informațiile din acest articol nu înlocuiesc sfaturile unui medic specialist. Vă recomandăm, înainte de a încerca orice tratament, să consultați medicul și să urmați indicațiile acestuia.

Este important ca înainte de a începe un tratament naturist să faceți un test de alergie la tipurile de produse.

About the author

EnJ2Pf9lBp

Leave a Comment