Afectiuni respiratorii

Citiți aici cum putem trata tusea convulsivă și cea tabagică cu ajutorul gutuilor

Written by EnJ2Pf9lBp

Gutuiul are proprități vindecătoare încă de la vremea înfloririi. Este miraculos cum puteți scapa de tusea tabagică cu un ceai din flori de gutui.

Ceaiul miraculos din flori de gutui se prepară așa:

Turnați un litru de apă clocotită peste 30g flori de gutui (proaspete sau uscate), se lasă la infuzat timp de 5 – 10 minute și se servește la temperatura camerei.

Încercați să beți de fiecare dată când aveți accese de tuse pentru un efect imediat.

O să observați că după trei zile de tratament, tusea se ameliorează. De menționat este că dacă tusea este convulsivă ceaiul din flori de gutui nu ajută.

Pentru tusea convulsivă ideale sunt gutuile cu miere și propolis.

Atunci când tusea se manifestă cu multă agresivitate se recomandă tratamentul cu pulbere din coji de gutui. Tratamentul din coji de gutui se prepară astfel:

Avem nevoie de trei gutui care se spală și se curăță foarte bine. Apoi se curăță coaja și se usucă la cuptor. Când devine ușor casantă, se lasă să se răcească și se fărâmințează pe un tocător cât mai mic cu putință, amestecându-se cu trei linguri de miere și cu un vârf de cuțit de propolis.

După ce se omogenizează bine, se toarnă într-un borcan, care se închide ermetic și se păstrează la rece. Se administrează câte o linguriță ori de câte ori este nevoie.

Informațiile din acest articol nu înlocuiesc sfaturile unui medic specialist. Vă recomandăm, înainte de a încerca orice tratament, să consultați medicul și să urmați indicațiile acestuia.

Este important ca înainte de a începe un tratament naturist să faceți un test de alergie la tipurile de produse.

About the author

EnJ2Pf9lBp

Leave a Comment