Leacuri Leacuri babesti

Supă de pui pentru suflet. Și pentru răceală.

Written by EnJ2Pf9lBp

Supa caldă de pui este unul dintre leacurile minunate ale bunicii. Și nu de puține ori, când suntem răciți, o supă caldă ”ne merge la suflet”.

Dar ce spun specialiștii despre acest remediu? Mihaela Bilic, nutriționist: „Din punct de vedere al mâncării, bunicile știau, și culmea este eficient, cel mai bun remediu pentru răceală și gripă este supa de carne. Supa de pui caldă are acest efect miraculos. Prin intermediul unui aminoacid numit cistină, scade congestia la nivelul căilor respiratorii, ajută ameliorarea respirației și la nivelul mucoaselor, tot ce înseamnă nas înfundat va fi ajutat de o supă caldă de pui”, spune doamna Bilic chiar pe pagina ei de Facebook.

Dacă punem alături și un ardei iute (care conține capsaicină ce stimulează glandele respiratorii), transpirăm și vindecarea este mai rapidă.

În plus, supa hrănește și este ușoară, chestiuni importante în stările apatice pe care ni le dă răceala.

Așa că, dacă avem o zi neplăcută pe care vor să o strice guturaiul, răceala, gripa, tot ce îți trebuie este carte bună, o supă bună și o atitudine bună!

 Informațiile din acest articol nu înlocuiesc sfaturile unui medic specialist. Vă recomandăm, înainte de a încerca orice tratament, să consultați medicul și să urmați indicațiile acestuia.

About the author

EnJ2Pf9lBp

Leave a Comment