Afectiuni Afectiuni respiratorii Remedii detoxifiante

Un super remediu naturist pentru a scăpa rapid de gripă

Written by EnJ2Pf9lBp

Nu este niciodată distractiv să te îmbolnăvești, mai ales în această perioadă! Trecem printr-o perioadă destul de grea în care este mai mult decât necesar să ne protejăm!

Astăzi vă împărtășesc unul dintre remediile naturiste, făcute de noi în casă pentru gripă. 𝗖𝗲𝗮𝗶𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗲𝗿𝗲, 𝗹ă𝗺â𝗶𝗲 și 𝗴𝗵𝗶𝗺𝗯𝗶𝗿 funcționează de fiecare dată și nu este doar un remediu pentru o durere în gât. Mierea, lămâia și ghimbirul puse în același loc calmează tusea și îi vine gripei de hac!


Lămâile au un conținut ridicat de vitamina C. Lămâile ajută la creșterea sistemului imunitar și la neutralizarea radicalilor liberi din organism. Lămâia are, de asemenea, aciditate naturală, care ajută la descompunerea mucoaselor, precum și la ameliorarea congestiei

Ghimbirul conține un compus bioactiv numit gingerol, despre care se știe că este partea medicinală puternică a ghimbirului. Vă ajută să transpirați toxinele din corp, ceea ce este util atunci când aveți o răceală sau o gripă. Ghimbirul este, de asemenea, un remediu util la domiciliu pentru tuse, calmarea stomacului deranjat, amețeli, greață, vărsături și transpirații reci. Găsită pentru prima dată în Asia de Sud-Est, această rădăcină puternică nu numai că ajută la combaterea răcelii comune, ci și a radicalilor liberi și a inflamației, potrivit cercetărilor efectuate de Biblioteca Națională de Medicină din SUA.

Mierea este un inhibitor natural al tusei (ceea ce explică de ce cele mai eficiente picături de tuse folosesc miere). De asemenea, îmbunătățește capacitatea organismului de a combate infecțiile și scade riscul apariției febrei. Dulceața naturală a mierii echilibrează, de asemenea, aciditatea lămâii și a ghimbirului, conferind acestui ceai cu miere, lămâie și ghimbir aroma sa liniștitoare. Mierea este utilizată pentru a trata o serie întreagă de afecțiuni, inclusiv cancerul.

𝗥𝗲𝘁𝗲𝘁ă 𝗰𝗲𝗮𝗶 𝗱𝗲 𝗹ă𝗺â𝗶𝗲, 𝗺𝗶𝗲𝗿𝗲 ș𝗶 𝗴𝗵𝗶𝗺𝗯𝗶𝗿

👉 2 lămâi – ideal ar fi să fie bio
👉 5 cm rădăcină de ghimbir
👉 100 gr miere
👉 un borcan de 350 ml

Tăiați lămâile și ghimbirul în feliuțe subțiri și le puneți în borcan alternativ (o feliuța de lămăie, o felie de ghimbir). Se toarnă încet mierea peste lămâie și ghimbir. Lăsați mierea să se scufunde și în jurul feliilor de lămâie și ghimbir. Umpleți borcanul până sus cu miere și sigilați bine. A se păstra la frigider. În timp, amestecul va începe să se transforme într-un jeleu. Când aveți nevoie de un ceai liniștitor, puneți 2-3 linguri într-o cană plină cu apă fierbinte ( asigurați-vă că scoateți bucăți întregi de ghimbir și lămâie). Se lasă la infuzat 3-4 minute și bea călduț.

 Î𝘯𝘢𝘪𝘯𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘢 î𝘯𝘤𝘦𝘱𝘦 𝘰𝘳𝘪𝘤𝘦 𝘧𝘦𝘭 𝘥𝘦 𝘵𝘳𝘢𝘵𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘳𝘪𝘴𝘵 𝘵𝘳𝘦𝘣𝘶𝘪𝘦 𝘴ă 𝘧𝘢𝘤𝘦ț𝘪 𝘶𝘯 𝘵𝘦𝘴𝘵 𝘥𝘦 𝘢𝘭𝘦𝘳𝘨𝘪𝘦 𝘭𝘢 𝘵𝘪𝘱𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘳𝘦𝘴𝘱𝘦𝘤𝘵𝘪𝘷𝘦 𝘥𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘴𝘦. 𝘋𝘢𝘤ă 𝘴𝘶𝘧𝘦𝘳𝘪ț𝘪 𝘥𝘦 𝘣𝘰𝘭𝘪 𝘤𝘳𝘰𝘯𝘪𝘤𝘦 𝘴𝘢𝘶 𝘶𝘳𝘮𝘢ț𝘪 𝘵𝘳𝘢𝘵𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵𝘰𝘢𝘴𝘦, 𝘷ă 𝘳𝘦𝘤𝘰𝘮𝘢𝘯𝘥ă𝘮 𝘴ă 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘶𝘭𝘵𝘢ț𝘪 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘶𝘭 𝘥𝘶𝘮𝘯𝘦𝘢𝘷𝘰𝘢𝘴𝘵𝘳ă, î𝘯𝘢𝘪𝘯𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘢 î𝘯𝘤𝘦𝘱𝘦 𝘰 𝘤𝘶𝘳ă 𝘴𝘢𝘶 𝘶𝘯 𝘵𝘳𝘢𝘵𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘳𝘪𝘴𝘵.

About the author

EnJ2Pf9lBp

Add Comment

Leave a Comment